tisdag 27 maj 2008

Om känslotillstånd

En tävling/lite roliga bilder/mycket nöje!

Ja, ni som vill kan gissa vilken känsla det är som jag och Sandra försöker efterlikna på dessa bilder, annars kan ni bara luta er tillbaka och fundera över hur mycket tid studenterna i Stanmerkollektiver har över till skit...


4 kommentarer:

Siquidem sa...

1) "Vafaaaan, är det ni nu igen? Nej, vi är inte intress... nej, inget jävla Vakttornet heller! Ut! Nu stänger vi dörren! Du där! Bort med foten ur dörrspringan annars blir den kattmat! Grannen, ja hon med alla kattjäv..., eh, katter, skulle nog vara intresserad av er information!"

2) "Eh..hehe...hej Greta! Skicka Jehovas till dig? Neeej, hur kan du tro nåt sånt absurt? De åt upp alla dina kakor och dumpade fem kilo medlemstidningar på ditt köksbord? Speciellt frälsa dina otrevliga grannar med den ogudaktiga attityden? Hmm, det vet vi inget om.. AJ! GRETA LILLA, LÄGG NER VAKTTORNET, AJ, FÖRLÅT, AJ!"

Anonym sa...

enkelt. den översta bilden är "känslan av att upptäcka att man har blivit zombie" den andra är "känslan av att upptäcka att man trodde att man var zombie men då man började pola med andra zombies upptäcker att man visst inte var det...innan". har jag rätt eller har jag rätt. btw, du älskar mig. (spinn)

Vardagsanalys sa...

Jag tycker att det ser ut som att ni blir påkomna, med att idka sexuellt umgänge med varandra, av någon som inte alls borde bli varse om det, typ.. ansiktsuttryck a la precis avslöjad otrohetsaffär.

Men ni har ju iosf kläder på er... hmm...

Andreas sa...

Sedärja!

Vem hade trott att folk faktiskt skulle gissa? Haha!

Siqqe - Jag gissar, och jag vet inte riktigt vart ifrån den här teorin kommer, att du har haft besök av Jehovas för inte så längesedan. En mycket bra gissning! Men som Brasse en gång sade: "Det är fel, fel, fel"

Vardagsanalys - Otrohet säger du... Hmm, ja, min blick ser ju definitivt ut som den jag har när jag har samlag ; ) Inget sagt om Sandras min... Men jag måste tyvärr konsultera Brasse igen: Felfelfel!

Anonym - Du är hittils närmast! Tjohoo! Bild ett: jag är zombie och ska äta upp Sandra, bild två: vi är nog bara rädda.

Fast nu när jag tänker efter är ju era förslag långt mycket roligare än dom vi tänkt oss... Därför har alla lika rätt! Oj, vad socialistisk jag känner mig nu...